Everybody's looking for something

Vad fort veckorna går! Imorgon är det redan fredag.
Idag har jag gått i skolan länge, firat linnea ännu mer och varit på ett pass på träningsvärk1 med kick. Nu ligger jag i min säng och funderar om jag ska kolla på never back down.


My day

Min onsdag har sett ut som nästan alla andra vanliga onsdagar. Skola, träning och plugghäng med Lisa. Men inte klagar jag för det!


Dream body

Motivation.

Helgen har varit lugn då jag i fredags, som jag nämnde hade en pappa mysdag som bestod av tacos och gladiatorerna. Igår kollade jag på min brors hockey match tillsammans med jeppan och gjorde lite annat. Idag fyller min älsta lilla syster år och vi har firat henne här hemma. Imorgon börjar skolan igen och jag kan väl säga att jag inte ser fram emot det så jädrans mycket. Har lixom sju skolarbeten som väntar på mig, hjälp. Annars så leker livet. Jag har även bestämt mig för att ta tag i livet och bli nyttigare så att träningsresultaten blir bättre. Notera nyttigare.

When the stars goes blue

 
 
Ups. Märkte att det var ett tag sedan jag var här inne och skrev, sorry för det.
Har haft en vecka med massa olika roligheter såsom fika med Lovisa, Mathilda och Josefin på Guldkant, gått runt på stan, tränat ett x antal pass på Actic, firat Lisas artonårsdag och varit hos frissan som resulterade en korthårigare och ljusare Emma.
De sista dagarna på lovet ska jag tillbringa hemma hos pappa. Så ikväll ska jag ha pappa mys, så det så.

my weekend



Min fredagkväll blev mycket mysigare än jag förväntat mig. Jag, Emmy och Rebecca drog ihop ett filmhäng och åt popcorn.
Igår så träffade jag jeppan då vi kollade min lillebrors match och på twilight part 2. 
Idag var vi bjudna hos Emmy på ett plugg- och våffelhäng. Satt fint i magen.
Ikväll blir det däremot sprinning och pilates på träningsvärk1.

Friday

 
Nu är det efterlängtade lovet här. Idag ska jag nog dock inte göra så mycket men imorgon ska det firas in med ett träningpass. Jag inte har varit aktiv på en vecka och det känns ska ni veta.

13th february

2010

Började dagen med en lång sovmorgon då skoldagen startade halv tolv för mig med två lektioner. Super skönt. Därefter har jag träffat mina två bästa vänner, Rebecca och Lisa.

12th february

 
Idag är det fettisdagen och självklart har jag mumsat i mig semlor. Har även umgåtts (umgås) med min pojkvän och fått klart sociologi arbetet. Tummen upp. Nu ska jag däremot bara mysa bort kvällen tillsammans med jeppan.

11th february

 
Min kropp har dragit till sig en förkylning som jag inte vågar träna med. Jag hade tänkt att vara frisk på lovet då jag alltid har en tendens till att bli sjuk. Så nu får jag hoppa träningen ett par dagar men fy vad rastlös man blir!! Dock får jag lite extra mystid om dagarna.

10th february

 
Har haft en helg med roligheter. I fredags umgicks jag med min prins då vi kollade på hockey och filmen colombiana.
Kvällen igår startades med en pizza på Viking tillsammans med Rebecca och Lisa som sedan slutade hemma hos Elin då ett stort gäng tjejer firade 18-åringen. Rolig kväll!
Idag är det däremot en tråkig söndag. Ska kolla på lite plugg och sedan ikväll gå på pilates med friends.

7th february

 
Har precis varit nere på träningvärk1 och kört core och kettlebell tillsammans med Kristina och Emmy, vilket gjorde att jag för tillfället är död. Nu ska göra mig lite käk och sedan hoppa in i en skön dusch. De ni.

5th february




Min tisdag började med en sovmorgon på 1 h och 20 min mer än vanligtvis. Jag tog mig igenom en lång men inte så fruktansvärd jobbig skoldag.
På tal om skolan har jag ett par saker som måste fixas, så jag hade tänkt mig att sätta mig ner med lite matte och sociologi tillsammans med bra musik i högtalarna.

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.


RSS 2.0