Breaks your faith to pieces on the floor

(Detta inlägg skulle ha lags upp igår) Fasen vad jag är dålig på detta. Blogga är nog inte redigt min grej nuförtiden.
Veckorna har flytit på och jag har gjort det normala, d.v.s plugg och träning.
Men nu ni, nu är det påsklov och jag har ledigt. Har inte planerat ett dugg på lovet förutom träning. Skönt men ändån inte. Igår firade vi Josefin med god mat och ikväll ska jag träffa Becca och vi ska mysa. Slå det ni.

https://cdn3.cdnme.se/4069857/7-3/pic_5155c74a9606ee6f867da687.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/4069857/7-3/pic_5155c762ddf2b31fb5c06dff.jpg" class="image">


Wild horses I wanna be like you

Idag hade jag tur och slutade redan vid halv tio (vilken lyx). Gjorde lite ärenden med mamma och Caroline. Sedan har jag pluggat, hängt med Lisa och kört ett överkroppspass. Nu är jag hos min Jeppan och tar de lugnt. Stannar här
över natten. God natt!


Found a way

Fasen vad helgen går för fort.
Igår lunchade jag, mamma och Linnea på Thai hoa. Det smakade smakens.
Var även hemma hos pappsen ett tag och kvällen spenderade jag i soffa hos Jesper.
Idag är det redan söndag och jag har bakat bullar hos bästa mormor. Nu: powerwalk.


Save him from the hand he that beats me on

Igår hängde jag med en av de viktigaste i mitt liv - Rebecca. Vi hade en myskväll framför en film och lite godis.
Idag är de lördag och jag har inte bestämt mig för vad jag ska göra. Ska bara göra lite saker som jag känner för. Ha en bra helg allihop.


Cause when you've given up

Även att jag fick gå i skolan på min studiedag var gårdagen helt okej.
Jag körde konditionsträning och benen fick lida av tunga vikter, köpte mig en cykel (knall gul!), pluggade historia och kollade film med fem grabbar.
Idag är det en lisa dag och vi fick sluta tjugo i elva. Så vi har en hel dag på oss att plugga, äta och träna på. Helt okej!


Traning

Veckan har startat bra!
Kort dag i skolan vilket leder till att jag hinner göra så mycket annat på dagen, idag har jag exempelvis haft en mamma dag. Vi har hälsat på Sandra, varit runt lite över allt och hälsat på min kära mormor.
Dock så avslutade jag dagen med ett pass på träningsvärk1.
Imorgon är det studiedag för nästa alla (men inte för mig, så typiskt) så klockan ställs på 07.00 för en morgonpromenad och 4 timmar sociologi.


So I live by the dream, to find the reason

Har haft en lugn och ovanligt skön söndag då jag har gjort precis vad jag har velat. - fikat hos pappa, tränat på Actic, lagat tacos med mamma och kollat o.c hemma hos Jeppan.
Med detta vill jag säga att det är måndag imorgon och jag har har en vecka framför mig med mycket träning och endast 1 skolarbete som ska vara inne. Woop woop!


Angels on the moon

Igår firade vi Kristina på Morella med god mat. (bild snodd av Mathilda, hoppas det var ok)
Idag är det lördag och jag hänger hos Jeppan. Vi ska snart äta lite mat med hans familj och ikväll är det Melodifestivalen på tvn. Mys.

 


There's a place where you never have been before

Älskar dagar då man får sluta tidigare. Typ som idag.
Just nu håller jag på att slänga i mig mat medan jag pluggar och tvättar. Ikväll blir det kettlebells nere på träningsvärk1. Det kommer min kropp gilla!


Cross the universe

Blir så himla lack. Det har hänt något med min blogg så att jag inte kan ladda upp bilder på bloggen via dator. Blöh.

Annars så är jag inte så bra på att uppdatera för den delen heller. Det kommer så mycket ivägen. Om jag inte är i skolan pluggar jag hemma, tränar eller umgås med människor.
Min helg var iallafall bra! Umgicks en kväll med beccis och vi pratade en hel del (ni vet, sånt där behövligt snack). Annars hängde jag med jeppan, var på stan, power walka och städade.
Idag har jag varit på två kalas (Jespers mammas och Ellas), så jag har haft fullt upp! Nu ska jag ta tag i det sista på en idrottuppgift vi har fått.


RSS 2.0